Doček Nove godine 2018 u Beogradu - Novogodišnje ponude || Info: +381 65 / 2007 333, +381 60 / 710 711 7

Doček Nove Godine 2018 Caffe&barovi Beograd

caffe red shoes

Ponuda: ARHIVA 2017
Muzika: Tijana i Martin & bend
Piće: Tijana i Martin & bend
Hrana: Tijana i Martin & bend
Cena: od 19 EUR
Grad: Beograd

Nova godina Beograd - u Red Shoes Cafe-u. U svečanom ambijentu, uz prijatnu atmosferu, dočekajte N...

Kontakt:
caffe izlog fenster

Ponuda: ARHIVA 2017
Muzika: -
Piće: -
Hrana: -
Cena: od -
Grad: Beograd

Doček Nove godine 2017
USKORO!!!Kontakt:
Pogledajte novogodišnje ponude u kategorijama: Restorani Kafane Klubovi Caffe&Barovi Putovanja

Nova godina 2018 Caffe&Barovi Beograd

Doček Nove 2018. u beogradskim kafičima i barovima. Izaberite pravi bar ili kafić za Doček Nove godine, a mi Vam obećavamo garantovano najniže cene karata u pretprodaji! Vaše je samo da izaberete kafić ili bar i pozovete broj za rezervaciju ili popunite kontakt formu na stranici željenog kafića ili bara. Sajt New Year in Serbia već sedmu Novu godinu za redom u svojoj ponudi ima najatraktivnije kafiće i barove u Beogradu.

Potrudili smo se da izaberemo samo najbolje ponude za Novu godinu 2018. Za svaki kafić ili bar postoje detaljni podaci sa opisom novogodišnjeg programa i cenama karata. Srećna Nova godina 2018. i naravno želimo Vam da se u nekom od beogradskih kafića ili barova provedete kao nikada pre. Za sva pitanja vezana za Doček Nove godine stojimo Vam na raspolaganju. Nova godina u kafićima i barovima u Beogradu – najbolji mogući provod u najavi! :)NAPOMENA: Sajt www.newyearinserbia.com ne učestvuje u organizaciji nijednog dočeka Nove Godine, već isključivo služi da prezentuje ponude, informiše posetioce o istim i posreduje u prodaji karata za predstavljene dočeke.
Korišćenjem našeg sajta upoznati ste sa ovom činjenicom, te ne snosimo odgovornost za bilo kakav eventualan propust organizatora dočeka Nove Godine.
Top